Skub!e

Uw Schade

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?


Hier hebben we de volgende opties voor:

  • Online offerte aanvraag op deze website

  • Een email, aangevuld met foto's van uw schade sturen naar marcel@skubie.nl

  • Een SMSje of WhatsApp met foto's sturen naar 06-55155675

  • Gewoon bellen voor een afspraak om uw auto te laten zien

 

- Krassen en kleine deuken

De meest voorkomende reparaties zijn de krassen en kleine deuken (met lakschade) veroorzaakt op een parkeerplaats. Deze worden uitgedeukt, geplamuurd en verwijderd en opnieuw gespoten.

De kleur van de lak wordt ter plaatse gemengd en deze verf op waterbasis is speciaal voor dit soort reparaties ontwikkeld. Na de kleur wordt de lak (net als de originele laklaag) voorzien van een blanke laklaag (clearcoat), waardoor de auto weer mooi glanst.  

 

- Grotere schades

Naast de kleinere schades is het ook mogelijk om grotere schades te herstellen. In verband met de reparatietijd is dit niet op lokatie mogelijk.

 

Roestverwijdering.

Ondanks de roestpreventie vanaf fabriek komt het nog steeds voor dat auto's gaan roesten. Wij maken gebruik van speciale roestverwijderaars of roeststoppers. Vervolgens wordt het plaatwerk als een nieuwe plaat behandeld en opnieuw gespoten

Helaas wordt roest vaak in het beginstadium niet behandeld met als gevolg dat er gaten in het plaatwerk komen. In zo'n geval zal er een nieuw stuk ingelast worden.

 

- Lichtmetalen velgen

De meest voorkomende schade zijn krassen van stoepranden op de lichtmetalen velg. Bij sommige auto's bladert de blanke lak af, waardoor het aluminium een gelige verweerd uiterlijk krijgt.

Het herstellen van de velg gebeurt door de krassen weg te schuren en de velg weer in de oorspronkelijke fabrieks kleur te spuiten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de velg in een andere kleur te spuiten of te dippen.

 

Herstellen van doffe koplampen.

Op den duur worden uw koplampen dof. De verharde coating op het kunststof wordt beschadigd door steenslag, zand en weersinvloeden. 

Ik haal de oude toplaag van de koplampen af en voorzie deze van een nieuwe laag, zonder dat daarbij het lichtbeeld verandert.

Personaliseren


Op het moment ligt de focus van de automarkt op het personaliseren van de auto. De klant kan verschillende delen van zijn auto aanpassen naar zijn wens.

Het dak in een andere kleur, de wielen, verschillende delen van het interieur of gewoon de tank van je motorfiets in een 3 laags Lamborghini Arancia Atlas, alles is mogelijk.